Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Basketbol Takımı Zirveye Oynuyor
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. ligin altıncı haftasında Kayseri Melikgazi Belediyesi takımını  76- 60 skoruyla yendi.
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginin favori takımlarından olan Büyükşehir Belediyesi engelli Basketbol takımı, zorlu maç sonrası toplamda elde ettiği 11 puanla ligde ikinciliğini koruyor.
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde 14 takım arasında elde ettiği 11 puanla Ligin favori takımları arasında bulunan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, ligde lider olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımıyla arasındaki puanı 1'e düşürdü. 
Zorlu maç sonrası konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takım Koç'u Serdar Yıldırım, "Güçlü ve zorlu rakibimiz  Kayseri Melikgazi takımını iyi oynayarak yendik. Sporcularımıza teşekkür ediyorum, Galibiyetimizi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye ve bütün Şanlıurfalılara armağan ediyoruz. Hedefimiz yüksek bu yüzden çok çalışıp başarılı olacağız" dedi.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, önümüzdeki günlerde zorlu Aydın Belediyesi Engelli Basketbol takımı  ile yapacağı maç öncesi hazırlıklarına başladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49