Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir aday adayları tedirgin!
AK Parti’den merkez ilçeleri için belediye başkan aday olanların heyecanı devam ederken, büyükşehir belediye başkan aday adaylarının ise kafası karışık. 
Büyükşehir belediye başkanlığı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mevcut başkan A. Eşref Fakıbaba’ya sıcak bakması öte yandan vali Celalettin Güvenç’in aday olma ihtimali, diğer aday adaylarını biraz tedirgin ediyor. Seçim sürecinin bu şekilde heyecanlı devam ederken, Şanlıurfa milletvekillerinin sessizliğini koruması da ayrı bir konu. Milletvekillerinden herhangi birinin de aday olma ihtimali belirsizliğini koruyor. 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere diğer milletvekillerinin de belediye başkanlığı için düşünüldüğü belirtildi. AK Parti’de bu şekilde bir belirsizlik yaşanırken, Büyükşehir Belediye başkan aday adaylarının da tedirginliği devam ediyor. Bakan Çelik’in Şanlıurfa’ya gelmesi ise ayrı bir merak konusu oldu. Bakan Çelik’in aday adaylarını denetleyip, aday belirleyeceği konusunda çok görüş var ancak, bunun olup olmayacağı, Bakan Çelik’in gelmesinden sonra netlik kazanacak. Şanlıurfa valisi Güvenç’in da adaylık konusunda sessizliğini koruması ve bir açıklama yapmaması Şanlıurfa siyaseti için kafa karıştırıcı oluyor. Bakan Faruk Çelik’in Urfa ziyareti bu anlamda bir açıklık getirmesi anlamında önemli olduğu düşünülürken, kesin belirlemelerin ise, Bakan Çelik’in Ankara’ya gitmesinden sonra açıklık kazanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49