Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Büyükelçi Önen’in, işbirliği toplantıları sürüyor

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Emin Önen, ülkemizde Tuz Gölü Havzası Doğalgaz Depolama Projesini de gerçekleştiren Çin Milli Kimya Mühendisliği Şirketi Denetim Kurulu Başkanı Dun Yilan ve şirket üst düzey yöneticileri ile görüştü. Görüşmede ülkemizle işbirliği olanakları ve projeler ele alındığı belirtiliyor.

Önen, 2. Uluslararası Çay Fuarında

2. Uluslararası Çay Fuarına katılan Pekin Büyükelçimiz Emin Önen, “Türkiye ile birlikte Srilanka'nın da onur konuğu olduğu 2. Uluslararası Çay Fuarı Çin'in Houngzhou şehrinde yapıldı. Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı, Bakan Yardımcımız Mehmet Daniş’in de bir açılış konuşması yaptığı fuar, ülkemiz çay üreticileri için yeni fırsatlar sunuyor. Gurur verici bir diğer gelişme ise, ÇAYKUR'un özel stand tasarımıyla fuara katılıp ülkemizi temsil etmesi oldu. Çin ve Türkiye bir bardak çayın 40 yıldan fazla hatırının olduğu 2 ülke. Bu kültür ortaklığının ticaretimize de yansıması için gayret edeceğiz inşallah” dedi.

Büyükelçi Önen ayrıca; Asya-Pasifik ve Çin üzerine çalışmaları ile tanınan Türk akademisyenler Kadir Temiz ve Altay Atlı'yı Büyükelçilik konutunda kabul ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Elçilik çalışanları ve TBF yönetimiyle iftar

Büyükelçi Emin Önen, Pekin'de bulunan TBF CEO'su Ömer Onan, TBF 1. Başkan Vekili Özden Pelister ve TBF Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti de Büyükelçilik konutunda kabul etti.

bugünkü iftarı Büyükelçilik çalışanları ve Pekin'de temaslarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49