Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Büyükelçi Önen, “Ülkelerimiz Arasındaki İş Birliği Arttırılıyor”

Büyükelçi A. Emin Önen, Çin Halk Cumhuriyeti İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşbirliği Departmanı Genel Müdürü Hao Bin’i bugün Büyükelçiliğimizde kabul ederek 2 ülke arasında işbirliği olanakları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bilindiği gibi; Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığımız ile Çin Halk Cumhuriyeti İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasındaki 2016 yılında imzalanan Protokol kapsamında Çin Halk Cumhuriyeti’ne bir çalışma ziyareti gerçekleştirilmiş. Ziyaret kapsamında 2017 yılına ilişkin Çalışma Planı, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Salih Sevim ve Uluslar arası İlişkiler Genel Müdürü Sayın Hao Bin tarafından imza altına alınmış, Çin kamu personel sisteminin genel yapısı ve son dönemde gerçekleştirilen reformlar hakkında sunumlar izlendikten sonra, kamu sektöründe insan kaynakları yönetimi, idari reform sistemi, kamu yönetimi reformu konularına ilişkin bilgi alışverişinde bulunulmuştu.

Her şey Türkiye için

Büyükelçi A. Emin Önen, Çin’in en çok izlenen televizyon kanallarından olan Hunan TV’de yayınlanacak Çince Köprüsü programı için Türkiye-Çin ilişkileri üzerine açıklamalarda bulundu.

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Göreve başladığım günlerde projesini oluşturup Bilal Ekşi ve İlker Aycı’dan destek sözü aldığım, Çince SKYLIFE CHINA dergimiz THY uçuşlarında dağıtılmaya başlandı. Ülkemizin prestiji söz konusu olduğunda desteklerini esirgemeyen, SKYLIFE CHINA dergisinin projelendirilmesinde, basım ve dağıtımında emeği geçen Bilal Ekşi, İlker Aycı ve THY Kurumsal İlişkiler Başkanlığına teşekkür ediyorum. Çin’de ilan edilen ‘2018 Türk Turizm yılı’ için yaptığımız çalışmaların meyvelerini topluyoruz” diyerek her çalışmalarının ve gayretlerinin Türkiye için olduğunu, Çin ve Türkiye arasında her alanda ilişkilerin, iş birliğinin artması için olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49