Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Büyükelçi Önen, Hong Kong’daki Türk iş insanlarıyla

Hong Kong’da bulunan Türk iş insanlarıyla da bir araya gelerek iş insanlarımızın faaliyet yürüttüğü sektörler ve firmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulunduklarını belirten ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, “IC İçtaş İnşaat Genel Müdürü Fazıl Şenel ve Teknik Müdür Birol Altınay'uBüyükelçiliğimizde kabul ederek, şirketin Çinli partnerleri ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Tuz Gölü Doğalgaz Yeraltı Depolama Projesi'ndeki gelişmeler hakkında bilgi aldık” diyerek kendilerinin de gerek ülkemizde ve gerekse Çin’de yapılacak yatırımlar konusunda her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, Hong-Kong temasları kapsamında FungGroup Başkanı Victor K. Fung, Çin Ticaret Odası (CGCC) Dışişleri Komitesi Başkanı JohnnyChan ve Hong-Kong Çin Özel Yönetim Bölgesi Ulaştırma ve İskân Bakanı Frank Fan Chan ile görüşmelerde bulundu.

Büyükelçi Önen,Guanco CIFF Mobilya fuarını da ziyaret ederek, Türkiye standımızı ve fuara katılan firmalarımızı gezdi. Fikir alış verişinde bulundu.

Büyükelçi Emin Önen, Dünya mobilya sektörünün en önemli buluşma noktalarından birisi olan fuara Türkiye’nin 34 firma ile 4 Bin m2'lik bir alanda katılım sağladığını belirtti.

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Şanhay İş Birliği Örgütü tarafından Pekin'de düzenlenen Nevruz Bayramı kutlamalarına da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49