Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Birecik yolunda kaza, 2 yaralı
Abdullah Yiğit
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi E 90 karayolunda   iki kamyonet çarpıştı, kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi E 90 karayolunda   meydana geldi. Alınana bilgilere göre Birecik Almaşar mahallesi mevkiinde sürücülerin ismi henüz belli olamayan 63 LR 321 plakalı ve 59 EE 348 plakalı kamyonet çarpıştı, çarpışmanın etkisi ile 63 LR 321 plakalı kamyonet takla atarak şarampole yuvarlandı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve Jandarma intikal etti. Yaralı sürücüleri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Birecik devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle E 90 karayolu  yaklaşık 1 saat kapatıldı araçların çekilmesiyle yol normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49