Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Bir Havuzu Bize Çok Mu Görüyorlar?
Şanlıurfa’nın Eyyübiye mahallesinde elektrik, su ve yol gibi sorunlar çözülüyor
Ancak mahallede bir yüzme havuzu ve spor kompleksinin olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Son zamanlarda belediyenin temizlik konusunda yoğun çalışmalar yaptığı Eyyübiye mahallesi sakinleri ‘’Belediye her şeyi yapıyor da bir yüzme havuzunu bize çok mu görüyorlar” dedi. Mahallede belediyeye ait boş arazilerin olduğu ve ne olarak kullanılacağı bilinmeyen arazilerin spor kompleksi ve yüzme havuzu yapılmasını isteyen vatandaşlar, belediyenin mahalleye bir yüzme havuzu yaptırmasını istedi. İddialara göre yüzmek isteyen vatandaşlar, mahallede yüzme havuzu bulunmadığı için kendi imkanlarıyla başka yerlerdeki kavuzlara gitmek zorunda kalıyorlar.
Yaz aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarının aşırı artması sebebiyle havuz yapılmasının şart olduğunu söyleyen Abdullah Argan “ Bu mahallede son zamanlarda belediyemiz temizlik konusunda son derece iyi çalışıyor, yollarımız onarılıyor ama koca bir mahallede bir yüzme havuzu niye yok? Belediye vatandaşları düşünüyorsa eğer bu sıcak günler için bu mahalleye bir yüzme havuzu yaptırır. Ayrıca spor yapmak isteyen vatandaşlar da var, bu insanlar spor yapmak için uzaklara gitmek zorundalar mı? Mahallelerinde bir spor kompleksi bulunsa mahalle daha da gelişmez mi? Belediyeden talebimiz bu mahalle için bir havuz ve spor kompleksinin yapılmasıdır.” şeklinde konuştu.
Öte yandan mahallede yapılacak havuz, civarda Eyüp Peygamber sabır makamının bulunması dolayısıyla kalabalıkların olduğu ve sabır makamını ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin de havuz imkanlarından faydalanmasını sağlayacak. Mahallede bir yüzme havuzunun bulunmamasını büyük eksiklik olarak görenler var. Gençlerin zaman harcayacakları ve eğlenecekleri diğer yandan da serinleyecekleri bir havuzun yapılmasını talep eden bir diğer vatandaş Emre Küçük “ bu mahallede gençlerin gidebileceği bir mekan yok, üstelik havalar çok sıcak serinleyebilmemiz için bu mahallede bir havuzun yapılması belediyemizin gücüne gitmez herhalde. Son zamanlarda mahallemiz gelişiyor, belediye ekipleri çalışıyor ancak, mahallenin en büyük sorunu bir havuz ve spor kompleksinin olmamasıdır. İfadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49