Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Binlerce Kişiye Zerde Pilav
Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi tarafından Ramazan Bayramı münasebetiyle yaklaşık 10 bin kişiye zerde ve pilav ikram edildi. Yılın belirli aylarında kent merkezinde yoksul ve muhtaç ailelere yardımlarını sürdüren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi daha çok yardıma muhtaç aileye ulaşmak için hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor. Konu ile ilgili konuşan Aşevi Sorumlusu Ali Topal; “Ramazan Bayramı münasebetiyle kentimizde bulunan yardıma muhtaç yoksul ailelere zerde ve pilav ikram ediyoruz. Bugün yaklaşık 10 bin kişiye zerde ve pilav ikram ettik. Onun dışında Gönüllü Kuruluşlar Aşevi olarak daha çok yoksul vatandaşa yardım edebilmemiz için buranın da yardıma ihtiyacı var. Şanlıurfa’da hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49