Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Belediye Önünde 200 Öğrenci Kitap Okudu
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Hayata Evet" projesi kapsamında 200 lise öğrencisi açık havada kitap okudu.  Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince Atatürk Bulvarı’ndaki Şair Nabi Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinlikte, Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri bir saat kitap okudu. Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Volkan Güneş, proje kapsamında düzenledikleri "kitap okuma günü" ile çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı amaçladıklarını belirtti. Etkinlikte ayrıca sigara paketlerini çöpe atan vatandaşlara da kitap armağan edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49