Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

BBP’den Şehit Ailelere Anlamlı Ziyaret

Başkan Ferhat Tanburacı, “Şehit aileleri ve gazilerimiz bizim için çok önemli ve kıymetlidir. Bu vatan, millet hür ise bağımsız ise şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Rabbim eksikliğinizi vermesin inşallah” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyarette Türk - İslam şuurunun tarihin bir çok döneminde, milletin zor zamanlarında şehadete koşan vatanseverler ile tezahür ettiğini söyleyen BBP Haliliye İlçe Başkanı Ferhat Tanburacı, "Aziz Türk Milleti tarih boyunca zorlu virajlardan geçti, er meydanlarında karşımıza çıkamayan haçlı zihniyeti hep içimizdeki hainler ile bizi yavaşlatmaya, vurmaya çalıştı, çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. Rahmetli Şehit Liderim Muhsin Yazıcıoğlu'nun 28 Şubat sürecinde söylediği 'Ben namlusunu millete çeviren tanka selam durmam' sözü üç yıl önce 15 Temmuz'da Alperenlerin meydanlarda Allah yolunda aziz Türk Milleti için şehit ve gazi olmasıyla bir kere daha hayata taşındı. Onlar istedikleri kadar bu riya, yalan ve ihanet dolu işleri hayata taşımaya çalışsın. Biz ahiret yurdunu dünyaya tercih eden şehitliği ölüme gitmek olarak görmeyip, Allah yolunda ölenlerin bilakis diri olduklarına iman eden bir milletiz. İşte o ihanet şebekeleri ve ağababaları bunu halen anlayamadı." diye konuştu.

Başkan Tanburacı Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’a Şehit Ailelere, Gazilere, vatanımıza ve milletimize yapmış oldukları hizmetlerden fedakarlıklarda dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, “Bu ziyaret bizleri sevindirmiş, memnun etmiştir. Muhsin Yazıcıoğlu değerli vatanperver bir liderdi. Sizler onun davasına sahip çıkarak vatanperver neslin muhafazasına önemli katkılar sağlıyorsunuz. Sizlere minnet ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48