Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Baydemir geliyor
BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir’in Şanlıurfa’ya geleceğini açıklayan BDP il teşkilatı, Baydemir’in 23 Ocak 2014 Perşembe günü görkemli bir karşılama töreni ile Şanlıurfa’da olacağı öğrenildi.
 
BDP İl Başkanı Erkmen’’23 Ocak’ta Baydemir’le seçim startı vereceğiz’’BDP Şanlıurfa İl Başkanı Celalettin Erkmen, Diğer partilerin adaylarına başarılar yaptığı basın toplantısında 23 Ocak Perşembe günü Şanlıurfa’ya gelecek olan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Baydemir’i gelişi ve proğramı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
 
 Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında  İl Başkanı Celalettin Erkmen ve  çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında Osman Baydemir’i Urfa girişinde konvoyla karşılayarak eş genel başkanların katılımıyla seçim startını vereceklerini söyledi.
Erkmen,Baydemir’in Şanlıurfa’ya gelişi ve eş genel başkanları ile birlikte topçu meydanında Şanlıurfalılara hitap edeceklerini 23 Ocak  Perşembe günü  Şanlıurfa’nın ilçe belediye başkan  adaylarını açıklayacaklarını  ve seçim startını vereceklerini söyledi..
 
BDP İl başkanı Celalettin Erkmen şöyle konuştu, “Genel  Merkezimiz Şanlıurfa’yı önemsiyor, bu nedenle  Diyarbakır Büyükşehir belediye başkanlığını başarıyla yürüten Osman Baydemir’i Urfa’ya aday gösterdi. Baydemir urfa’ya halkın  çabası ile  aday oldu. Şanlıurfa’da bulunan bütün aşiretleri kucaklıyoruz hiçbir parti ayırt etmeden herkesi bekliyoruz İl örgütü olarak  30 Mart’ta seçimden zaferle çıkacaklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49