Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz Şehit Kardeşinin Nişan Yüzüğünü Taktı
Hakari’de 2014 Yılında Şehit Olan Habip Şahin’nin Kardeşi Emrah Şahin’nin Nişan Töreni Yapıldı. Haliliye’de Yapılan Törene Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Şehit Yakınları İlgi Gösterdi
Haliliye’de yapılan törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkan Mehmet Yavuz "Gençlerimizin bu mutlu gönünde aralarında olmaktan gurur duymaktayım. Değerli kardeşim Emrah’ın Abisi Habip Şahin 2014 yılında şehit düşmüştü biz de Dernek, devlet ve millet olarak bu aileye sahip çıktık. Acılarında yanlarında olduğumuz gibi bu mutlu anlarında da yanlarındayız. İnşallah hayırlı olur." Dedi. Nişanlanan gençlerin üç S kuralına riayet etmelerini isteyen Başkan Yavuz, üç S kuralını şu şekilde açıkladı: Sevgi, saygı ve sabır.
Dua edildikten sonra yüzükler Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz tarafından takıldı.
Şehit babası Mehmet Şahin "Bu mutlu anımızda bizleri yalnız bırakmayan başta başkanımız olmak üzere herkese şükranlarınızı sunuyoruz." dedi. Daha sonra şehit kardeşi Emrah Şahin ve gelin adayı Seher İnakçı törene katılanların tebriklerini kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49