Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Baydilli: “Seçimin Gizli Kahramanları Sandık Görevlileridir”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığının 24 Haziran Seçimlerinde görev alan sandık görevlileri ve müşahitleri bir araya getiren programına katıldı.

Başkan Baydilli programda masaları tek tek gezerek sandık görevlileriyle sohbet ederken, seçimde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli son 3 yılda 4 tane önemli seçim atlatıldığını hatırlatarak, bu seçimlerin hepsinden Ak Parti olarak zaferle çıktıklarını söyledi.

Başkan Baydilli, “1 ay gibi kısa bir süre önce 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerini atlattık. ve çok şükür ki şükür ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Partimiz bu seçimden de zaferle ayrıldı. Bu nedenle Karaköprü’müzde görev almış sandık görevlileri ve müşahitlerle bir araya gelmek ve teşekkür etmek istedik. Çünkü bu seçimin gizli kahramanları, seçim günü en çok emek sarf edenleri sizlerdiniz. Ben sandıklarınıza sahip çıktığınız için, görevinizi layıkıyla yerine getirdiğiniz için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Son 3 yılda 4 tane önemli seçim atlattık. 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri, 16 Nisan halkoylaması ve son olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi olmak üzere hepsi önemli seçimleri atlattık. Karaköprü’müzde seçim süreci boyunca gerek ilçe teşkilatımız gerek kadın kolları gerek gençlik kolları gerek milletvekili ve gerekse belediye başkanı olarak her zaman sahada çalıştık. Çok şükür burada yine en yüksek oy Cumhurbaşkanımıza ve millet ittifakına çıktı. İnşallah bu birlik be beraberlikle her zaman için oyumuzu artıracak Karaköprü’müzü deŞanlıurfa’mızı da hak ettiği yere getireceğiz”

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise “24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde görev alan arkadaşlarımızla bir araya geldik. 2001 yılında kurulan AK Partimiz, 2002 yılında girdiği ilk seçiminde büyük bir zafer elde etti. Daha sonra girdiğimiz 12 seçimi de zaferle sonuçlandırdık. Rabbim 13. Seçimimizi de sizlerle birlikte yaşayıp sizlerle birlikte zaferle sonuçlandırmayı nasip etti. Allah hepinizden razı olsun. Hepiniz 24 Haziran günü sorumluluğunuzun farkındaydınız. Size görevin başından bir dakika olsun bile ayrılmadınız. Karaköprü hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliğinde partimize destek olarak 13. Zaferin mimarlarından oldunuz. Hep birlikte bu başarıya imza attık” dedi.

Programın ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sandık görevlileri ve ilçe teşkilatı üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49