Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Balıklıgölde bir gökbilim gecesi

Bu haber kez okundu.

Başbakan mitingte emniyet müdürüne fırça attı
Şanlıurfa’da Miting alanı olan Topçu Meydanına gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Şanlıurfa mitinginde konuştu.
Platform önünde yaşanan yoğunluk nedeniyle esilme tehlikesi geçiren vatandaşları gören Başbakan Erdoğan görevlileri uyardı. Uyarılarına rağmen durumun değişmemesi Erdoğan’ın çok kızdırdı. Başbakan bunun üzerine polislere seslenerek, “Ya polis arkadaşlar siz burada durup da ne yapıyorsunuz. Emniyet müdür sen ne iş yapıyorsun. Yardımcı olsana şuraya. Oradan seyrediyorsun ya. Allah Allah” dedi. Baygınlık geçiren vatandaşlara yapılan müdahalenin ardından Başbakan Erdoğan konuşmasına devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49