Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Bakanların İstifası Yeni İsimleri Gündeme Getirdi
Bakanların istifasının ardından kabineye girmesi muhtemel isimler belli oldu. Yalçın Akdoğan, Efkan Ala ve Numan Kurtuluş öne çıkan isimler arasında.
 
17 Aralık operasyonun ardından oğulları tutuklanarak cezaevine gönderilen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile İçişleri Bakanı Muammer Güler bu sabah saatlerinde görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.
 
İSİMLER KULİSLERDE KONUŞULMAYA BAŞLANDI
 
Kabine revizyonunu Cuma günü yapması beklenen Başbakan Erdoğan'ın istifaların ardından elini çabuk tutacağı konuşulurken giden isimlerin yerine gelecek isimlerde konuşulmaya başlandı.
 
ALA SÜRPRİZİ KAPIDA
 
Başbakan'ın Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın kabineye girmesine kesin gözüyle bakılırken sürpriz bir isim olan Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın kabinede kendine yer bulabileceği kulislerde konuşuluyor.
 
KURTULMUŞ BAKANLAR KURULU'NA GİREBİLİR
 
Öte yandan daha önce partiye transferi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve cemaate karşı mesaj olarak algılanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da bakan yapılabileceği ifade ediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49