Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Bakan Kaya, Şanlıurfa Valiliğini Ziyaret Eti

Bakan Kaya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ı ziyaret etti. Ziyarete Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu katıldı. Valiliğe gelişinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Bakan Kaya daha sonra Vali Abdullah Erin'in makamına geçti. Ardından Bakan Kaya Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya

Kızların okumasına büyük öncelik verdiklerini belirten Bakan Kaya, ihtiyaç olan ilçelere doluluk oranı göz önüne alınarak kız yurtları yapabileceklerini söyledi. Bakan Kaya, Şanlıurfa’da aile birliği ve kültürünün çok köklü olması nedeniyle Huzurevi yerine engelli bakım merkezlerinin kurulması gerektiğini ifade etti.

Bakan kaya, Şanlıurfa’da 10 adet çocuk evi projesinin yakında hayata geçirileceğini, hizmet merkezlerindeki çalışmaların sorunsuz yürütülmesi için 68 personel kadrosu tahsis edildiğini belirten Bakan Kaya, aile sosyal destek projesine bakanlık olarak büyük önem verdiklerini ifade ederek, sosyal destek elemanlarının ev ev, kapı kapı dolaşarak vatandaşların beklediği hizmet anlayışının en güzel örneğini sergilediğini söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün önümüzdeki dönemde 138 personelle çok daha güzel bir hizmet anlayışına kavuşacağını sözlerine ekledi.

Bakan Kaya ardından dan Harran konteyner kentine hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49