Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Bakan Çelik’ten esnaf ziyareti;
16 Nisan’da vatandaşlarımız gerekli dersi verecek
Bugün şehit olan Şanlıurfalı asker Hüseyin Koruç’a Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır dileklerini ileterek esnafa esnaf açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Bir gencimizi şehit verdik, Allah rahmet eylesin. İnşaallah bundan sonra bu meseleler bir şekilde noktalanır temennisinde bulunuyoruz. Gerçekten millet olarak canımızı çok yaktı bu hadiseler. Devlet olarak gerekli tedbirlerimizi almış bulunuyoruz. İnşaallah onları inlerinde vuracak şekilde alınan önlemler netice vermeye başladı. Bu bölgenin huzura ihtiyacı var, insanımızın huzura ihtiyacı var. Bakın güzel bir iş yerinde bulunuyoruz. Esnaf müşteri bekliyor. Bu müşteri hem yerli olacağı gibi Urfa’dan, hem yurt içinden hem yurt dışından yoğun turist alan şehrimizdir Şanlıurfa’mız. Bu teröristler bu hareketliliği önlemek için vatandaşın aşı ile işi ile oynar mahiyette tekrar düğmeye bastılar. Tabiki onlar piyon. Artık onlara bu düğmeyi bastıranları milletimiz çok net bir şekilde görüyor. Yani neler yaptıklarını, Türkiye için neler düşündüklerini herkes ibretle izliyor. Ama muvaffak olamayacaklar. Çünkü güçlü bir, dirayetli bir hükümet var. Bunun yanında güçlü ve dirayetli bir Cumhurbaşkanımız var. Böyle tek adamlığa değil, dik adamlığa inanan, Hak’tan yana, hakikatten yana duruşunu, mazlumdan yana sürdürdü, sürdürecek ve inşaallah. Bunlar şer odakları, Türkiye üzerindeki hesaplarında muvaffak olamayacaklar. Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tabi 16 Nisan önemli bir dönüşüm günü. Biz ne Hollanda’nın krallığına karıştık. Ne Almanya’nın eyaletine karışıyoruz. Ne bir başka ülkenin yönetim tarzına karışıyoruz. Ne seçimine karışıyoruz. Niye böyle seçim yapıyorsunuz, niye böyle sistemle yönetiliyorsunuz diye bir şey deme hakkımız var mı bizim? Yok. Ama ne enteresandır 16 Nisan’a doğru giderken sanki kendilerini ilgilendiren bir şey varmış gibi, Türkiye’nin iç işlerine müdahale edecek noktaya kadar gelmiş bulunuyorlar. Yani aymazlıklarını veya Türkiye üzerindeki emellerini artık iyiden iyiye aleni bir şekilde ortaya koymaya başladılar. Bunu bütün vatandaşlarımız görüyor ve vatandaşlarımızın olanlardan ciddi bir ders çıkardıklarını görüyorum. Ve inşaallah 16 Nisan’da vatandaşlarımız gerekli dersi vereceklerdir” dedi. 
 
Şanlıurfa hiçbir zaman bizleri mahcup etmedi
Halk oylamasıyla yapılmak istenen Türkiye’deki yönetimin daha hızlanması, karar mekanizmasının daha sağlıklı bir noktaya taşınmaktan ibaret olduğunu belirten Bakan Faruk Çelik, “Yıllardır kavgalı sistemlerin geride bırakılıp, iş yapacak, sorun çözecek ve vatandaşın beklediği problemlere neşter vuracak yönetim anlayışını getirmeliyiz. Aksi taktirde tarih boyunca rahmetli Özal’ın, Demirel’in, Necdet Sezer’lerin kavgalarını, Cumhurbaşkanı-Başbakan, Hükümet kavgalarını, koalisyonların hepsini yaşadık. Türkiye zaman kaybetti, Türkiye imkanlardan oldu. Şimdi zaman kaybetmeyelim, imkanlardan olmayalım diye yoğun bir şekilde 16 Nisan’a doğru gidiyoruz ve inşaallah yüksek bir oy oranıyla da Türkiye’de EVET Kampanyası netice verecek inancı içerisindeyim. Tabi öncelikle biz Şanlıurfa’mızdan sorumluyuz. Şanlıurfa hiçbir zaman bizleri mahcup etmedi. Hep Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durdular. Bu oylamada inşallah en büyük oyu Şanlıurfa’dan alma amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa büyükşehirlerin içerisinde birinci olmaya namzet en önemli,en baştaki şehirlerimizden birisidir. İnşaallah bizleri mahcup etmeyeceklerdir” diye konuştu.
Bakan Faruk Çelik, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin Ankara’da Cumhurbaşkanımızla görüşmelerde alt yapı çalışmaları ile ilgili 5 milyon dolarlık hibeyi imza altına aldıklarını, Büyükşehir Belediyemizin değerlendireceğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49