Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Bahçelievlerin Bina Bahçeleri Otoparka Dönüştürüldü
Şanlıurfa Belediyesi Bahçelievler Mahallesinde 90 binanın bahçesini otoparka dönüştürdü. Şuan 15 binanın bahçesindeki düzenlemesini yürüten belediye diğer semtlerdeki bina bahçeleri için böyle bir çalışmasının olacağını bildirdi. Otopark sorununa farklı bir yöntem geliştirerek bahçeli binaların bakımsız olanlarını temizleyip görüntü kirliliğinden kurtaran belediye bahçelerin içini de kilitli parke taşıyla döşüyor. İki bina arasındaki bahçe duvarlarını da yıkarak buraları otoparka dönüştürmesi bina sakinlerini de sevindirdi. Bina sakinlerinin de desteği ile otoparka dönüştürülen bina bahçeleri görüntü kirliliğinden de kurtarıldı. 90 binanın bahçesine kilitli parke taşı döşeyen belediye, buraların oto parka dönüştürülmesiyle Bahçelievler’deki araç ve trafik yoğunlunu da azaltmayı amaçlıyor. 
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Bahçelievler’de 90’na yakın binanın bahçesinin mezbelelik halde olduğunu hatırlatarak yaptıkları çalışmayla ilgili şu bilgileri verdi;”Bu binaların arasını açtık. Yaklaşık 90 binanın bahçesindeki çalışmamız bitti. Şuan 15 yer kaldı. Düzenlemesini yaptığımız binaların bahçelerini tamamen otoparka dönüştürdük. Bundan hem hak sahipleri faydalanmış oldu hem de biz insanlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamış olduk. Bu çalışmalarımız bütün semtlerde devam edecek.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49