Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Aranan kişi sınırda yakalandı
 Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sınırı geçmeye çalışan, müebbet hapis cezası onaylanan ve araması bulunan bir PKK'lı yakalandı.
Alınan bilgiye göre, PKK/KCK terör örgütüne üye olmaktan müebbet hapis cezası ile aranan Batman nüfusuna kayıtlı S.O isimli teröristin Ceylanpınar üzerinden Suriye’ye giderek terör örgütünün kamplarına gideceği istihbaratını alan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Ceylanpınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sınır hattında alınan önlemler neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Sabaha karşı yapılan operasyonla yakalanan şahsın müebbet hapis cezasının onaylandığı ve arandığı belirtilirken şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49