Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Araç girmeyince çöp kaldı
 Şanlıurfa’daki dar sokaklara, çöp arabası giremediği için, vatandaşlar çöplerini boş buldukları alanlara döküyor.

Şanlıurfa’nın her bölgesinde bulunan dar sokaklar, birçok konuda sıkıntıya yol açarken, en büyük sorun da çöplerin dökülmesi konusunda oluyor. Kent merkezindeki Yusuf Paşa mahallesindeki 910. sokakta çöp konteyneri olmadığı için, vatandaşlar çöplerini ortalığa dökmek zorunda kalıyor. Sokak dar olduğu gerekçesiyle, çöp aracı giremeyince çöp konteynerleri de konulmuyor. Konteynerlerin olmaması sonucu, ortalığa dökülen çöpler, kötü kokuların yayılmasına neden oluyor.

Kötü kokunun yayılması sonucu, sokakta çeşitli böcek ve sivrisinekler türüyor, bu durumun hastalıklara yol açtığını söyleyen Mahmut Özdemir adında bir vatandaş, bu durumun önüne geçmek için bir çözümün üretilmesi gerektiğini savunarak, “Evet burada sokaklar dar ama, sokak dar diye çöp konteyneri konulmayacak mı? Sokakta çöp konteyneri olmadığı için, çöpler ortalığa dökülüyor, bunun sonucunda mahallede kötü koku ve hastalık yayılıyor. Yetkililerin bu konuda bir çözüm üretmesini istiyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49