Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Amca çocukların arazi kavgası,1 ölü, 4 yaralı
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Amca çocukların arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1’ kişi öldü 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesine bağlı Yayınlı mezrasında kavga çıktı. Alınan bilgilere göre aralarında daha önce arazi anlaşmazlığı olan Çıtırık Ailesine mensup Amca çocukları arasında Tarlada tartışma çıktı, tartışma bir anda kavgaya dönüştü.  Yaşanan kavgada silahlar konuştu. Kavgada Ebubekir Çıtırık, Mahmut Çıtırık, Zekeriye Çıtırık ve  Emin Çiçek yaralandı. Öte yandan olaya müdahale etmeye giden Uzman Çavuş'un Beytullah E. elinden yaralandı. Yaralılar Akçakale devlet hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Ebubekir Çıtırık ve Mahmut Çıtırık Ambulans ile Şanlıurfa’ya sevk edildi. Ebubekir Çıtırık hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak vefat etti. Yayınlı mezrasında çok sayıda Jandarma ekip sevk edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49