Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Akaçakle’de okullar tatil edildi.
Sanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’ne Suriye üzerinden geldiği tahmin edilen uçaksavar mermisi isabet etti. Akçakale’nin karşısındaki Telabyad İlçesi'ndeki çatışmalar nedeniyle sınır hattındaki Cumhuriyet İlkokulu'nda eğitime ara verildi.
 
2 gündür Suriye'nin Telabyad ilçesinde, Özgür Suriye Ordusu'na mensup muhalifler ile El Kaide bağlantılı Irak Şam İslam Devleti mensupları arasındaki çatışmalar nedeniyle Akçakale Kaymakamlığı sınıra yakın Hürriyet Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlkokulu'nda eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Okulun tatil olduğunu bilmeyen ve bu sabah okullarına giden öğrenciler de, eğitime ara verildiğini öğrenince evlerine geri döndü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49