Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Urfa'da

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Şanlıurfa’daki temaslarını sürdürürken Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya gelen Büyükgümüş sabah Cevahir Han'’a Ak Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı ve 13 İlçe Başkanıyla birlikte toplantıda bir araya geldi. Buradaki toplantının hemen ardından Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret eden Büyükgümüş İl Başkanı Bahattin Yıldız’la görüştü. 24 Haziran seçim sonuçlarını ve Gençlik Kollarının faaliyetlerinin konusunu oluşturduğu sohbet yaklaşık bir saat sürdü. Yapılan konuşmalar ve istişareler sonucunda Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ e yöresel Şanlıurfa hediyesini takdim etti. Yapılan toplantının ardından Büyükgümüş ve beraberindeki heyet Şanlıurfa’daki temaslarını sürdürmek üzere Şanlıurfa İl Başkanlığından ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49