Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Bayramlaşmasına yoğun katılım
 Ak Parti Şanlıurfa il Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Hacı Bekir sofrasında düzenlenen bayramlaşma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Ak Partili Belediye Başkanları, İlçe teşkilat Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a Şanlıurfalılardan destek istedi. 12.Cumhurbaşkanı seçimlerinin ilk defa halk tarafından yapılacağını hatırlatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik şunları söyledi.

Bakan Çelik: " Şanlıurfa yerel seçimlerde Türkiye 3.'sü oldu ve şimdi yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de inşallah Türkiye birincisi olacak. Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ı köşke çıkarmamız demek Şanlıurfa'ya şimdiye kadar yapılan çalışma ve yatırımların daha fazla gelmesi anlamına gelir.bu nedenle siz değerli Şanlıurfalı kardeşlerimizden destek bekliyoruz.Bir çok aday var siz şuan parti seçmiyorsunuz Cumhurbaşkanı seçiyorsunuz bu nedenle partinin önemi yok sizden biri,halkın dilinden anlayan,derdine derman olan biri buda Sayın Başbakan Recep Tayip Erdoğan'dır."Diyerek seçimlerde oy verilmesini istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49