Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

AK Parti Adaylar İlçe Ziyaretinde
Yetkin’den esnaf ziyareti;“Derdiniz derdimiz, sevinciniz sevincimizdir”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Nüvit Yetkin, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Haşimiye, Dabbakhane, Aktar Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Bedesten ve civar esnafları ziyaret ederek AK Partiye destek istedi. AK aday Yetkin, ziyaret ettiği esnafların sorunlarınız ve taleplerini dinleyerek, “derdiniz derdimiz, sevinciniz sevincimizdir” dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Nüvit Yetkin, beraberinde Haliliye Beliediye Meclis üyesi Halil Yetkin ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ayneliile birlikte Haşimiye, Dabbakhane, Aktar Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Bedesten ve civar esnaflarını ziyaret etti.
Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, Dabbakhane esnafı ziyaretinde Şanlıurfa’nın ünlü Kuşları ile ilgilenen Kuşçu esnafları da ziyaret edip, bir süre sohbet etti. Yetkin, her gittiği yerde 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu, huzur ve refahın devamı, yatırımların ve istikrarın devam etmesi, huzursuzlukların son bulması için AK Partiye destek olmalarını istedi.
Gülpınar, Siverek ve Viranşehir’de;“Bölgemiz huzuru için illa AK Parti”
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde esnaf ziyareti yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adayı Gülpınar, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve bölgemiz açısından çok önemli olduğunu ve özellikle bölgemizin huzuru için illa AK Partinin tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi.
AK Vekil Gülpınar, Dicle ve Gülabibey mahallerindeki esnafları ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istiyor. Viranşehir ilçesinde de GümüştaşlılarDerneğini ziyaret etti. Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı toplantıda da konuşarak destek arayışını sürdürdü.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar ilçenin Dicle ve Gülabibey mahallerindeki esnafları ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Belediye seçimlerinde olduğu gibi yine rekor oyla AK Partiyi 1. Parti yapmalarını istedi.
AK aday Gülpınar, Viranşehir ilçesinde de GümüştaşlılarDerneğini ziyaret etti. Dernek üyeleriyle bir süre sohbet eden Kasım Gülpınar, gençlerimizin geleceği, ülkemizin ve bölgemizin huzur ve refahı için 1 Kasım’da mutlaka AK Partiyi desteklemeleri gerektiğini belirtti. Gülpınar’ın Viranşehir’de GümüştaşlılarDerneği ziyaretinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek te eşlik etti.
Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı toplantıya katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar, STK temsilcilerine hitaben bir konuşma yaparak 1 Kasım seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz için önemini anlattı.
AK aday Gülpınar, özellikle bölgemiz insanlarının huzur ve refahı için AK Partiyi desteklemelerinin çok önemli olduğunu, 13 yıldır devam eden gelişmelerin, huzur ve güvenin, refahın ve istikrarın sürmesi, 7 Haziran seçimlerinden sonra başlayan olumsuz olayların da sona ermesi için mutlaka AK Partinin tek başına iktidar olması gerektiğini ileri söyledi.
KADIN KOLLARI DUR DURAK BİLMİYOR
AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ev toplantılarında mahalle mahalle geziler düzenlenerek seçmene ulaşılıyor.  Kadın kollarının mahallelerde düzenlediği toplantılarda kadınların AK Parti’ye verdiği destek dikkat çekiyor.
İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle toplantıları devam ediyor. İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü’nün koordinesinde Eyyübiye ilçesi Onikiler Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısında; İl Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı Filiz Balamir Dereli, İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Rezzan İbrahimpaşa ve Eyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin katıldı.
Mahallede bulunan seçmenlerle bir araya gelen Kadın Kolları Üyeleri mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Kadın Kolları Teşkilatı mahallede bulunan seçmenlere AK Parti iktidarının 13 yıl boyunca yaptığı hizmetleri anlattı.  Onikiler Mahallesi’nde bir araya gelen kadınların AK Parti’ye verdiği destek ise dikkat çekti.
Mahalle sakinlerinden bir kadının son zamanlarda yaşanan olaylara tepki göstererek ,“Bir parça kuru ekmek varsa yiyorsak vatanımız, milletimiz, bayrağımız üzerimizde. Yani biz ona çok çok önem göstermeliyiz. Biz çocuklarımıza da gençlerimize de bunu anlatmalıyız.  Geçen zamanı anlatmalıyız, şimdiki zamanı anlatmalıyız.  Geçen zamanda inanın babam memurdu dahi 3 kız kardeş okula gidiyorduk. 3 kız kardeşten birimize kitap alabiliyordu. Ben çocuğumu hastaneye götürürken bana ‘Paran varsa muayene olursun paran yoksa muayene olamazsın’ dediler.  O zamanlar hiçbir şey yoktu hiçbir şeyden yararlanamıyorduk. İlaç dahi alamıyorduk. Bu teyze yaşlı huzur evine gidecem diyor.  Gerçi burada huzur evine göndermezler. Yine de devlet diyor ki gelini balsın ona ücret verelim.  Allah içimizdeki merhameti çıkarmasın” ifadelerini kullandı.
Şehit haberlerine dikkat çeken bir başka kadın ise “Her gün şehit haberleri. Her gün küçük çocuklar yetim kalıyor. Şehitlerimizin kanı döküldükçe onlar daha zevk alıyor. Her gün şehit haberleri görüyoruz. Bizi bu yoldan çıkaracak sadece Cumhurbaşkanı’mız, Başbakan’ımız” dedi.
 
Kemalettin Yılmaztekin Ceylanpınar’da
 
AK Pati Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Kemalettin Yılmaztekin, Ceylanpınar ilçesinde kırsal mahalleleri ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Pati Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Kemalettin Yılmaztekin, Ceylanpınar ilçesinde AK Parti ilçe Başkanlığınıziyaret ederek İlçe Başkanı Ahmet Gültekin, Belediye Başkanı Menderes Atilla ve ilçe teşkilatı üyeleriyle fikir alış verişinde bulundu.
İlçe binasında gerçekleşen toplantıda konuşan AK aday Av.KemalettinYılmaztekin, partililere 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.
Türkiye’nin geleceği için çalışmalarını var güçleri ile yapmaları gerektiğini ifade eden Yılmaztekin, partililerin çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmamaları gerektiğini söyledi. 
Yılmaztekin,İlçe binasında gerçekleşen toplantının ardından Ceylanpınar’a bağlı Polatlar, Ceylan, Aydoğdu, Maden, Yukarı Yalak, SarıçeşmeMahallerinde ikamet eden bölgenin kanaat önderleriyle bir araya geldi. 
Bölgedeki kanaat önderleri ve vatandaşlarla görüşen Yılmaztekin, seçmenlerden AK Partiye destek istedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49