Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

AK Kadınlardan Örnek Davranış

Eyyübiye ilçesine bulunan Hanım eller çarşısında düzenlenen kermese, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir genel sekreteri, Abdülkadir Acar, Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi AK Parti kadın kolları üyeleri ile çok sayıda kadın girişimci katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven yerli malı kermesiyle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Ak Kadınlar Yerli Üretir Milli Tüketir Ekonomiye Destek Verir, sloganı ile Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle evlerinde üretim yapan girişimci kadınlara destek olmak amacıyla kermes açıldığını söyleyen Güven, "Bu etkinlikte amacımız Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası ve yerli üretime dikkat çekmektir. Biz bugün burada, 'AK Kadınlar yerli üretir, yerli tüketir ve ekonomiye destek verir' diyoruz. İnşallah, bu ikin sürecek kermese bütün Şanlıurfalı halkımızı girişimci kadınlarımıza destek vermeye davet ediyoruz."

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise Stantları gezerek alışveriş yaptı, Yerli malı üretimini ve kullanılmasına herkesin destek vermesi gerektiğini kaydederek, kermesi düzenleyen AK Parti Şanlıurfa Kadın Kollarını tebrik eden Beyazgül," Sayın cumhurbaşkanımızda içtiği milli ayran içeceğini içelim yerli üretimi tüketelim böylece ekonomimize katkı sağlarız"dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kermes açıldı, protokol üyeleri stantları gezerek AK Parti logolu kesti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48