Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Ak gençlik Erdoğan’a destek
AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına sembolik olarak para yatırdı.

AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi olan yaklaşık 30 kişilik grup, ziraat bankası önüne gelerek, Cumhurbaşkanı adaylığı için açılan hesaba para yatırdı. Herkesin ayrı ayrı para yatırdığı bankada gençlik kolları üyeleri, 5 ve 10 liralık banknotları sembolik olarak yatırdı. Taraflarını belli etmek amacıyla Erdoğan’ın hesabına para yatırdıklarını söyleyen Ekrem Özaydın, “il gençlik kolları ve Eyyübiye gençlik kolları olarak tarafımızı belli etmek amacıyla Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına sembolik olarak para yatıracağız. Miktar belli değil, herkes gönlünce istediği kadar para yatıracak ama genelde 5-10 lira yatıracağız. Buradaki amacımız tarafımızı belli etmek” dedi.

AK Parti gençlik kolları üyeleri, açıklamanın ardından bankaya geçerek, Recep Tayyip Erdoğan için açılan hesaba para yatırdı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49