Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Ağaçlar dalları araçların üstünde devrildi
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde , kırılan ağacı dalları park halindeki 2 aracın üstüne devrildi. Araçlarda maddi hasar meydana geldi. Belediye budamayı unutunca ağaç dalları koptu.
Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde 20 yıllık çınar ağacın dalları  park halindeki iki otomobilin üstüne devrildi. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. olayı gören araç sahipleri otomobillerin üzerine düşen ağaç dallarını kaldırdılar.
Araç sahipleri," İş yerinde çalışıyorduk birden bir ses geldik dışarı çıktık ve bu manzarayı gördük, araçlarda hasar var ama bizi teselli eden ise hiç bir kimsesinin yara almamasıdır. Burası işlek bir caddedir birisin üzerinde düşebilir Belediye yetkilileri bunlara dikkat etmeleri gerekir ağaçları budamaları gerekir kırılacak dalları bellidir. Özellikle Haliliye Belediyesi daha duyarlı olması gerekir bu konuda ağaç dalları araçlarda değil de bir insanın üzerine gelebilir" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49