Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Adana Şubesi Çalışmalarına Başladı
 ABDULLAH YİĞİT 
 
Adana ilinde faaliyet gösteren Şanlıurfa vakfı adana Şube Başkanı Vali. Yrd. Ali Bezirgân hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.
Adana ilinin Seyhan merkez ilçesinde Şanlıurfa vakfı adana şube binasında yapılan ilk toplantısında. Toplantı sonrası çiğ köfteli ikram edildi.
 
Adana’da yaşayan Şanlıurfa lılaraın bir araya gelmesi ile istişareler yapıldı birlik ve beraberlik içinde bundan sonra 15 günde bir toplanma kararı alındı. Toplantıda çiğ köfte ikramı edildi.
 
Şanlıurfa vakfı adana şube görev dağılımı yapıldı. Adana şube Başkanı Vali Yardımcısı Ali Bezirgân, Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nebahat Sarı, Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ferit Kargin, Başkan Yardımcısı Op. Dr.Berrin Gelişken, Başkan Yardımcısı İş Adamı Ali Tatlidil, Genel Sekreter Av.Fatma Kaymaz son, Genel Sayman Lamih Yazar oldu.
 
   Çalışmalara  başlayan yönetim kurulu.
 
Şanlıurfa Vakfı Adana Şube Başkanı  Vali Yardımcısı Ali Bezirgân Muhabirimiz Abdullah Yiğit yaptığı açıklamada ise: biz öncelikle adana da yaşayan Şanlıurfa lılar olarak biz gerek vakıf şube başkanlığı gerekse vali yardımcılığım görevimde de Adana ilinde hiç ayrım yapmadan hizmetlerimizi sürdürüyorum biz insanlarımıza hizmetin en iyisini vermek için 24 saat halkımıza hizmet ediyoruz.
 
Adana’da ikamet eden ve bulundukları konum itibari ile vakfımıza azami fayda sağlayacağını düşündüğümüz Urfalı hemşerilerimizin vakfımıza üye olması için şubemiz bekliyoruz.
Vakfımızın adana şubesinin web sitesini yayına koyduk artık oradan bile vatandaş bize yetişecek işlevler hızlı sürecek bizde vatandaşımızın sorunları neyse onlarla ilgiliceğiz. İnternet sitemizden artık yaptığımız çalışmaları ekleyerek hemşerilerim oradan takip edebilirler. Çukurova  kalkınma ajansı kaynaklarının  vakfımızın amaçlarını  gerçekleştirmek  üzere doğrudan gelir desteği kapsamında projeler  hazırlanarak  Adana  ekonomisine  ve  hemşerilerimize katkı sağlayacak şekilde  gerçekleştirilmesi  için  Çukurova üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü ile birlikte  proje hazırlanması   başlamışız dır bu da  halkımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum .
Adana ilimizde Urfa derneklerinin temsilcileri vakfımıza davet edeceklerini ve aynı amaç doğrultusunda ortak çalışmalar yapılmasını istiyoruz.
Adana vakfımızın hizmetlerinin ve yapacağı projelerin merkez ilçelerde daha etkin ve hızlı gerçekleştirmesini sağlamak için her ilçede temsilci seçimine başlamıştır en azından hangi ilçede kaç kişi Şanlıurfa olduğunu onlara maddi ve manevi destek vermek için temsilcilerimizin çok önemi olduğunu ifade ederek. Biz Şanlıurfa vakfı Adana şubesi başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerim gücümüzün yettiği kadar hizmetin en iyisini vermek için çalışacaklarını söyledi. Bu gün burada yönetim kurulu üyeleri ile  Şanlıurfa hemşerilerimle bir araya geldik önce toplantı yaptık sonra ise  şubemizin ikramı olan çiğ köfte gelenlere ikram ettik bundan sonraki toplantımız 30 nisan günü  şube binamızda daha geniş katılım ile yapacağız dedi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49