Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Ada Garden Şanlıurfa'da Açıldı
 ABDULLAH YİĞİT 
Şanlıurfa'nın Genç Girişimci iş Adamı Ada Garden Şanlıurfa Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akyüz Tarafından açılan Şanlıurfa'nın en Modern ve doğal Fıstık Bahçeleri içerisinde kurulmuş Ada Garden Şanlıurfa  Restaurant hizmete girdi.
Şanlıurfa'nın Genç Girişimci iş Adamı Ada Garden Şanlıurfa Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akyüz yaptığı Açıklamasında şunları ifade etti.
Akyüz," Şanlıurfa da yeni faaliyete giren ada garden restaurant özellikle yeşil alanı ve güler yüzlü personeliyle hizmete girmiş bulunmakta zengin menüsü ile değişik lezzetler sunmaktadır, 6 dönüm yeşil alanının yanında 250 metre kare çocuk oyun alanı ile doğal ferah bir ortamda sunumlar yapılmakta 30 kişilik güler yüzlü personeliyle sizleri huzurlu bir ortama davet ediyoruz. Ada Garden TKDK destekli 3.000.000 TL değerinde bir yatırımla yatırımcılar Hüseyin Akyüz ve İç Mimar Bekir Ademoğlu bu nezih ortamı siz Şanlıurfalı hemşerilerimize hediye etmek için açtık biz Şanlıurfa iline hizmet etmek için buradayız" dedi.
Şanlıurfa'da ilk defa Fıstık ağaçları içerisinde kurulan Şanlıurfa'nın yeni modern yüzü doğa ile başbaşa yapılan Ada Garden Şanlıurfa Resturant hizmetine girdi Havuz , çocuk oyun parkı ,fıstık ağaçları içinde yer alan tamamı doğal yapılan bir mekan Dört dörtlük ekibi ile Bismillah diyerek Şanlıurfa'da hizmetine girdi. Şanlıurfa iline 10 km uzaklıkta yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49