Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Acılı Aileye Taziye Ziyareti
Öte yandan Kesme Taş Parke Fabrikası civarında dün bir çocuğun hayatını kaybettiği, su birikintisinin bulunduğu alanı inceleyen Vali Güvenç, burada bulunan vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlardan gelen su birikintisinin yer aldığı alanın kapatılması talebi üzerine Vali Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yla görüştü. Belediye ve il özel idaresinin birlikte yapacağı çalışmayla öncelikle alana girişin kapatılacağını ve vatandaşlara konunun en kısa sürede çözüleceğini söyleyen Vali Güvenç, buradaki incelemesinin ardından hayatını kaybeden çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49