Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

9 Bin 500 kişilik Harran Konteynır Kent Kapanıyor

Harran ilçesinde bulunan ve içerisinde 9 bin 500 Suriyeli mültecinin barındığı Harran’ Konteyner Kent ay sonuna kadar kapanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 24 Haziran seçimleri öncesinde düzenlenen Gaziantep mitingindeki, "Seçimin ardından tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerini sağlamayı hedefliyoruz" açıklamasının ardından ilk adım atıldı.

Kampta gönüllü olarak ayrılmak isteyen Suriyelilere devlet yardım edecek, başka kaplarda kalmak isteyen Suriyelileri ise devlet Kilis Elbeyli mülteci kampına nakil edecek, daha önce de Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan Süleyman Şah, Ceylanpınar Telhamut ve Suruç Konaklama kampı da kapatılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49