Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

81 İlde şafak operasyonu
Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Uyuşturucu ile  Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde aranan kişilerin yakalanması ve adalete  teslim edilmelerini sağlamak amacıyla dün Sabah erken saatlerde ülke genelinde  bin 550 ekip, 5 bin 500 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyonlar  düzenlendi.
Operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranmakta olan  414 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Yakalananların adreslerinde yapılan aramalarda, 100 kilogram esrar, 2  kilo 500 gram metamfetamin, 15 ecstasy hap, 51 kök kenevir bitkisi, 6 tabanca, 8  ruhsatsız av tüfeği, 17 parça tarihi eser ele geçirildi.
Vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik mücadeleye yine  vatandaşların sevgisi ve desteğiyle aralıksız ve kararlıkla devam edileceği  belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49