Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

155 İmdat hattına sms eklendi
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Acil Çağrı hattına aramaların yanı sıra kısa mesaj servisini faaliyete aldı. 
 Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü gelişen teknolojiye ayak uydurarak 155 Polis İmdat Acil Çağrı hattına kısa mesaj SMS ile ulaşılacak sistemi hizmete sundu. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğü tarafından alt yapısı tamamlanan Kısa Mesaj 155 İhbar Servisi faaliyete geçtiği belirtildi. 
İhbar hattının kullanımı ise oldukça basit. Mesaj bölümüne ihbar edilen konu ve adres, alıcı kısmına ise 155 yazılarak mesaj göndermek yeterli.  Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada 
 Mesajda dikkat edilmesi gereken ihbar, yardım çağrısı, şikayet konusunun detaylı olarak yazılması, bildirimde bulunan konu ile ilgili adres ve irtibat bilgisinin detaylı yazılması gerektiği vurgulandı.  Ayrıca gereksiz, yanıltıcı veya deneme maksatlı bildirimlerin yapılmaması istendi.  Asılsız ihbarlar hakkında hukuki yaptırım uygulanacağı belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49