Şampiyonluk yolunda kritik 4 tane final maçı kaldı, takım olarak moral ve motivasyonumuz üst seviyede geçen sezon masa başı oyunları ile düştüğümüz TFF 1.Lig’den bu sezon tekrar dönmemiz lazım, şampiyonluk için elimize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Şehir olarak zaman kaybı yaşamadan biran önce bu takıma maddi ve manevi destek olmamız şart. Futbolcu kardeşlerimizin en büyük sorunu takımın şampiyonluk yolunda şehir olarak bu kadar duyarsız kalınmasına anlam veremiyorlar, bizlere düşen görev bundan sonra bir başlangıç yapıp takıma 4 maçta sonuna kadar destek olmak gerekiyor.

Şanlıurfaspor takımı Şanlıurfaspor’un marka değeri başta sayın Bakanız , Millet Vekilleri,Valimiz,Emniyet müdürü,Büyükşehir Belediye Başkanı,İlçe Belediye Başkanları , Akp il Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak bu takıma destek vermenin tam zamanıdır. Unutmayalım birlik ve beraberlikten güç doğar. Şehir olarak artık bu takıma güvenelim her yeri bayraklarla donatmanın zamanı geldi de geçiyor.

Sahamızda kazandığımız Hacettepe maçı 10 puan niteliğinde neden ise lider Gümüşhane ve Sakarya Berabere Kalması , Altay ise Karşıyaka’ya yenilmesi bizi bu hafta 2.sıraya yerleştirdi.

Bu hafta sonu Cumartesi günü İstanbul da Pendik deplasmanına gidiyoruz bu zorlu maçta İstanbul da ki hemşerilerimizin derneklerimizin organizasyon yapıp bu maçta takımı yalnız bırakmaması gerekiyor, şampiyonluk yolunda bu takımın yanında olmaları gerekiyor.

Yönetimin maddi destek kampanyası düzenlemesi için hesap numarasını verip bir duyuru yapması gerekiyor taraftar olarak bu haftadan sonra herkes elini taşın altına koyması için seferber olacak şahsımı arayanlar hesap numarası istiyor. Bende yönetim kuruluna bizzat ileteceğim bu konuyu umarım gereken destek bu haftadan sonra başlar ve futbolcuların tüm ödemelerini hallederiz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49