Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfaspor Engin Aktürk’le Anlaştı
Şanlıurfaspor Boluspor’un   sağbek oyuncusunu Engin Aktürk’ü  sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, geçen sezon Boluspor'da forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Aktürk ile bir yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Engin Aktürk kimdir ;

Futbola Bugsaş Spor altyapısında başlayan 1983 doğumlu sağ bek oyuncusu  Engin Aktürk , 2001 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı.  Daha sonra Boluspor, Ankaragücü ve Çaykur Rizespor’ da top koşturan deneyimli oyuncu . 2009-10 sezonunda Karabükspor'a transfer oldu. Buradaki ilk sezonunda 1.Lig  şampiyonluğu  yaşayarak Süper Lig 'e yükseldi. 2010-11 sezonunda Çaykur Rizespor’a transfer olan engin 2011-2012 sezonunda Bolu spora transfer edildi. Burada başarılı bir performans sergileyerek gözleri dolduran deneyimli oyuncu 2013-2014 sezonunda Şanlıurfaspor renklerine imza atmaya karar verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49