Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Suriyeli Anne, Kız Öldürüldü
 Mersin'de 25 yaşındaki Suriyeli kadın, 2 yaşındaki kızı ile birlikte kaldıkları evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Anne kızın cesetleri ise tek tabutta taşındı.
Mersin'de, ülkesindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan 25 yaşındaki Suriyeli kadın 2 yaşındaki küçük kız çocuğuyla evinde öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetin zanlısı olarak aranan Suriyeli kadının kocasının ise Suriye'ye kaçtığı tahmin ediliyor. Anne ve kızının cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından tek tabut içerisinde taşındı.
Edinilen bilgiye göre, ülkesindeki iç savaştan kaçarak 2 yaşındaki kızı Meryem Magrumi ile birlikte Mersin'e yerleşen Suriye uyruklu Betül Magrumi (25), merkez Akdeniz ilçesi Üç Ocak Mahallesi'ndeki Orma İşhanı'nın ikinci katını ev haline dönüştürerek burada yaşamaya başladı. Yaşadığı iş hanının hemen altındaki lokantada bulaşıkçılık yaparak hayatını sürdüren kadın ve çocuğundan 3 gündür haber alamayan iş yeri sahipleri, telefonlarına da cevap alamayınca polise haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Suriyeli kadın ve çocuğunun bıçaklanarak öldürülmüş halde cesediyle karşılaştı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmada, kadının Gaziantep'te yaşayan kocası Abdulmecit B.'nin Ramazan Bayramı'ndan 1 gün önce eve geldiği ve aynı gün evden ayrıldığı tespit edildi. Şizofreni hastası olduğu ileri sürülen şahsın cinayet zanlısı olarak arandığı ve Suriye'ye kaçmış olabileceği ifade edildi.
Bu arada yaklaşık 6 aydır Mersin'de yaşadıkları öğrenilen anne ve kızının cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından tek tabut içerisinde binadan çıkarılarak cenaze aracına konuldu. Anne ve kızının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49