Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Silivrispor 2-1 Karaköprü Belediyespor

Maça her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı ile başladı. Maçın daha 14. dakikasında Silivrispor ceza alanı içinde yapılan müdahalenin ardından Karaköprü takımı bir penaltı atışı kazandı. Karaköprü adına kazanılan penaltı atışını Fatih gole çevirdi ve maçı 0-1 yaptı. Bu golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Silivrispor baskısını da arttırdı. Maçın ilk yarısının44. dakikasında Sertaç defanstan seken topun gelişine mükemmel vurdu ve durumu 1-1 yaptı. Bu golle birlikte ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıya da her iki takım kontrolü elden bırakmayan oyun anlayışı ile başladı. Silivrispor oyunu daha orta alanda kabul eder ve kontra ataklarla pozisyon ararken Karaköprü Belediyespor ise daha atak bir oyun anlayışına büründü. Müsabakanın 72. dakikasında Karaköprü ceza alanı içine yapılan yüksek ortaya iyi yükselen Muhammed kafa ile durumu Silivrispor lehine 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Silivrispor evinde kazanarak üst sıralara tırmanışına devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49