Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Yöneticilerine Moral Yemeği
PTT 1. Ligi 22. haftasında Ankara’da seyircisiz oynanan Ankaragücü Şanlıurfaspor maçı öncesinde ve sonrasında Ankara da faaliyet gösteren Şanlıurfa’lı sivil toplum kuruluşları, Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) organizasyonunda Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmadılar.
Maçtan bir gün önce Şanlıurfa Valimiz, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, Şanlıurfaspor Başkanı ve Yönetim Kurulu, Şanlıurfalı bürokrat, işadamı ve hemşerilerimizin katılımı ile Şanlıurfa Vakfı, Şurkav Ankara Temsilciliği, Suruç Derneği, Siverek Derneği, Birecik Derneği ve Ankara Şanlıurfalılar Dernek Başkanları ve Yönetim Kurullarının çabaları ile iş adamımız Sayın Halil Bağıban’ın maddi ve manevi destekleri ile coşkulu bir akşam yemeğinda Şanlıurfalıların Ankara da birlik ve beraberliklerini gösterdiler.
Şanlıurfasporumuzun 1–0 galibiyeti ile sonuçlanan maçtan sonra ise Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) tarafından verilen yemeğe Şanlıurfa Valimiz Celalettin Güvenç, Sanlıurfaspor Başkanı Fethi ŞimşeK, Dr. Ferhat Şellİ, Uğur Büyükhatipolu, İbrahim Güllüoğlu, Mehmet Kaya, Bekir Eren, Halil Yanamaz, Halil Bağıban ve çok sayıda hemşerimiz katılmıştır.
Şanlıurfasporumuzun galibiyeti ile sonuçlanan ve bizlere sevinç yaşatan sporcularımıza ve Şanlurfaspor Yönetim Kuruluna şükranlarımızı sunarız. Ayrıca bu birlik ve bereberliğimizde bizlere maddi ve manevi desteklerde bulunan iş adamlarımız Halil Bağıban ve Halil Yanmaz’a Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) olarak teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her zaman hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğumuz belirtiriz 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49