Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Yeni Başkanından Urfalılara teşekkür

Yılmaz, Şanlıurfaspor'un ayakta kalabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtirken, "İnşallah şahsım ve tüm yönetim kurulumuz ile Şanlıurfaspor'un başarısı için gece gündüz demeden çalışacağız. elimizden gelenin fazlasını yaparak bu takımı ayakta tutacağız" dedi.

Başkan Yılmaz, İlk olarak kulüpte tebrikleri kabul edeceklerini belirtirken, "Bir kaç gün tebrikleri kabul ettikten sonra önümüzdeki hafta içinden itibaren kulüp ile ilgili çalışmalara yoğunlaşacağız. Pazartesi gününden itibaren kulüpte tebrikleri kabul edeceğiz sonrasında kulübün tüm sorunlarıyla ilgilenip sorunları çözeceğiz" dedi.

Kongre sürecinde kendisine destek olan tüm Şanlıurfalılara ve delegelere teşekkür eden Yılmaz, "Bizlere gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağız. inşallah Şanlıurfaspor'u istenilen seviyelere taşıyarak marka takımımızın ismini yaşatacağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49