Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor sahadan çekildi
PTT 1.Lig’de mücadele veren ve sezon öncesi hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Şanlıurfaspor ile FK Bosna arasında oynanan hazırlık maçında rakip takımın sert futbolu sonrası çıkan tartışmalar sonucu yarım kaldı.
Dün saat 10:00'da FK Bosna ile hazırlık maçına çıkan sarı yeşilli ekip, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 50. dakikasında bir pozisyonda çıkan tartışma sonucu yarıda kaldı. İlk yarının 0-0 sona erdiği maçın 47. dakikasında Herve Tchamı ile 1-0 öne geçen Şanlıurfaspor rakibin sert oyunuyla karşı karşıya kaldı.
İkili bir mücadele Şanlıurfaspor'lu futbolcuya sert bir şekilde müdahele yapan rakip takım oyuncusu tartışmaların fitilini ateşledi, sert hareket saha içinde tartışmalara neden oldu.
Bu duruma çok sinirlenen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, sakatlığa sebebiyet vermemek için takımı sahadan çekti ve maçın geriye kalan bölümü oynanmadı.
Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Korukır; “Rakibin saha içinde futboldan çok kavga etmeye gelmiş bir görüntü çiziyor, lige ciddi bir şekilde hazırlanan takımızda sakatlığa neden olabilecek bir olayın yaşanmaması için maçı yarıda bıraktık" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49