Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor, Korukır ile 1 yıllığına anlaştı
PTT 1’Lig takımlarından Şanlıurfaspor yönetimi Teknik Direktörlüm görevi için Engin Korukır ile anlaştı.
Şanlıurfaspor, yeni teknik direktörü Engin Korukır ile 1 yıllığına anlaştı. GAP Vadisi Şanlıurfaspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Korukır, “Mesuliyetimizin farkındayız çünkü bu camiaya geldiğimiz zaman hiçbir zaman altıncılıktan, beşincilikten, dördüncülükten, üçüncülükten söz edemezsiniz. Söz edeceğiniz şey ya birinciliktir ya da ikinciliktir” dedi.
İmza töreninde konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Şanlıurfaspor’un başarısı için çabalayacaklarını ifade ederek şunları söyledi
“Böyle büyük ve ciddi bir camiaya ekibimle birlikte geldiğim için son derece mutlu ve huzurluyum. Görevimizin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Büyük camialara geldiğiniz zaman asla küçük düşünceler içerisinde olmayacaksınız. Yaklaşık 19 yıldır teknik adamlık görevini yapıyorum. Ekibimle birlikte Bank Asya ve PTT liginde görev yapıyoruz. Mesuliyetimizin farkındayız. Bu camiaya geldiğimiz zaman hiçbir zaman altıncılıktan, beşincilikten ve üçüncülükten söz edemezsiniz söyleyeceğiniz şey ya birincilik ya da ikinciliktir. Bütün kalbimle isteğim ve dileğim teknik heyetimizle beraber bu güzel camiayı inşallah seneye hak ettiği ligde oynatmaktır. Biz kendimizden çok eminiz ve kendimizden emin olduğumuz için bu kadar çok iddialı konuşuyoruz. Cenabı Allah inşallah bizi mahcup etmez ve 6-7 ay sonra da sizlerle burada Süper Lig’deki teknik adam olarak ekibimizle birlikte karşınıza geçeriz. Kadroda kiralık oynayan arkadaşlarımız var onlarla biz zaten çalışıyoruz, konuşuyoruz. Dışarıdan alacağımız transfer konusunda hata yapma gibi bir lüksümüz yok çünkü hata yapma gibi bir lüksümüz olursa bu bizim başarımıza yansıyacaktır. En doğru, en iyisi ve maddi acıdan da kulübümüzü sıkıntıya sokmadan doğru yerlere doğru oyuncular transfer edeceğiz. Geçen yıl ki futbolculardan kalmak isteyenler var ve bu futbolcularla kalmak bizim için daha çok önemli ve kalmak istemeyenler bizimle beraber olmayacaktır. Urfaspor camiasına faydalı olacaksa 50 yaşındaki adamı bile oynatırız. Alt yapıya da çok önem veren bir ekip olacağız.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49