Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Aydınlar Yapı
Şanlıurfa Valiliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle bu yıl 3.si düzenlenen 35 yaş üstü Valilik kupası maçları sona erdi.
30 takımın katılımıyla 3 grup halinde oynanan maçlardan sonra 30 takım içinde şampiyon olan Aydınlar Yapı Spor’a şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman tarafından verildi.
 
Kupa törenine Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Emniyet Müdürü Yrd. Dr. Reha Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, İl Futbol Temsilcisi Abdurrahman Çadırcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli, Kulüp Başkanları ve futbolcular katıldı.
Her yıl geleneksel haline gelen “Kendi takımını kendin kur, şampiyon ol” sloganıyla başlayan 35 yaş üstü valilik kupası maçları bu yıl çok zevkli ve çekişmeli geçti. 3 grup halinde oynanan maçlardan sonra rakiplerini geride bırakarak oynadığı 10 maçı da kazanan Aydınlar Yapı Spor namağlup olarak şampiyon oldu.  Şampiyon olan Aydınlar Yapı Spor’a şampiyonluk kupası, madalya ve aşortmeni Vali Yardımcısı  Aylin Kırcı Duman tarafından verildi.
Turnuvada büyük başarı gösteren Sevgi Turizm Spor 2. Oldu. Sevgi Turizm Spor’a kupası ve kramponlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından verildi. Maçlar sonunda (A) Grubunda Yenicespor, (B) Grubunda İl Jandarmaspor ve (C) Grubunda Tarımspor centilmen takım seçildi. Centilmen seçilen takımlara duvar saati verildi.
URFANATİK GAZETESİNE PLAKET
35 yaş üstü valilik kupası maçlarında yapmış oldukları katkılarından dolayı şampiyon olan Aydınlar Yapı Spor takımı Urfanatik Gazetesine plaket verdi. Gap Arena stadyumunda düzenlenen kupa töreninde Urfanatik gazetesi adına plaketi Spor Müdürü Kadir Köseler aldı. Plaketi alan Köseler turnuvada mücadele eden ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49