Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor Sezonu Açtı

TFF 3. Lig temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor 2019 -2020 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Sezon açılışına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılarak yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Başkan Baydilli’nin yanı sıra Büyükşehir ve Karaköprü Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri de sezon açılışında yer aldı.

Kazasız belasız bir sezon olması için kurban kesilip dualar edilirken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli antrenman öncesi futbolcularla bir süre sohbet etti.

Karaköprü Belediyespor’un Şanlıurfa’yı ve Karaköprü’yü temsil ettiğini ifade eden Başkan Baydilli, takımın başarılı olması için çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Nasıl ki Karaköprü ilçemiz Şanlıurfa’nın en gözde ilçesi, Karaköprü Belediyespor’umuz da öyle gözde bir takımdır. Biz nasıl ki üzerimize düşen neyse en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsak, futbolcu kardeşlerimden de aynı özveriyi ve çalışmayı bekliyorum. İnşallaharkadaşlarımız Karaköprü Belediyespor’a yeni başarılar getirecek, alnımızı ak edecektir. Yeni sezonun kazasuz, belasız ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli sezon açılışında futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48