Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor'dan Üç İmza Birden

TFF 3. lig 1. grupta mücadele edecek olan Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip son olarak genç futbolcular Mert Sarı, Yunus Emre Yılmaz ve Hüseyin Fıstıkçı'yı kadrosuna kattı.

Geçen sezon Çorum Belediyespor forması giyen ön libero Mert Sarı 30 maçta 2 gole imza attı. 25 yaşındaki Sarı, kariyerinde Kartalspor, Sakaryaspor, Ankara Demirspor, Dersimspor gibi takımların formasını giydi.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünden transfer edilen 20 yaşındaki forvet Hüseyin Fıstıkçı ve ön libero Yunus Emre Yılmaz da geçen sezon U21 takımında başarılı bir grafik çizdiler. Gelecek vaat eden genç futbolcular Karaköprü ekibinde kendilerini göstermek istediklerini belirttiler.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan transferi önemli ölçüde tamamladıklarını kaydederek, "Gerekli mevkilere birkaç transfer daha yapıp transferi kapatacağız. İnşallah bu güçlü kadroyla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağımıza inanıyorum. Genç futbolcularımız kulübümüze hayırlı olsun, kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49