Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Dağ, mecburi değişiklik yaptım
Şanlıurfaspor’u bu sezon 3 puan ile tanıştıran Hüseyin Dağ sert bir dille cevapladı, Eleştirilere maç sonrası cevapladı.
Hüseyin Dağ; “Eleştiriliyorum Hüseyin Hoca nereyi çalıştırdı, niye Urfa’nın dışına gitmedi. Milletvekili tanımıyorum, Emniyet Müdürü tanımıyorum, Bakan tanımıyorum, Belediye Başkanı tanımıyorum kendi milletvekilimi arayayım telefona çıkmaz. Kimse bunu sitem olarak algılamasın. Ben geldiğim her noktada Şanlıurfaspor’u aldığım noktanın altına götürmemişim her zaman üstlere taşımışım, Doğru bir kadroyu sahaya sürdük. Sakat ve hazır olmayan futbolcularımız var 3 değişiklik yaptım ikisini mecburiyetten yaptım. Futbolcuların sakatlıklarının nüksetmesinden dolayı değişiklik yaptım. Bu aldığımız galibiyet küçümsenecek bir galibiyet değildir. Geçen hafta Göztepe’yi yenen bir takımı yendik. Oynadığımız futbol dört dörtlük değil ama bunu bende kabul ediyorum. İç sahamızda olmamıza rağmen mahkum oynadık. Geriye çok yaslandık ileriye topu taşıyamadık bunu itiraf ediyorum bunlar futbolun gerçekleridir”dedi.
Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “İlk yarı biraz daha bizden üstünlerdi ikinci yarı biz biraz daha atak yaptık bizde golü bulabilirdik. Baskı yaptık ama golu bulamadık. Böyle bir maçları hakemlerin biraz daha iyi yönetmesi gerekiyor. Hakemlerden biraz daha ciddiyet bekliyoruz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49