Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Dağ, hücum futbolunu benimserim
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ 7 haftada 14 puan alarak büyük bir seri yakaladı.Dağ” Ben hırslı biriyim ve hücumu seven bir insanım futbolun olmasa olmazı goldür bende futbolcularıma bunu aşıladım”dedi.

Şanlıurfspor’un son günlerde aldığı galibiyle adından söz ettiren Hüseyin Dağ, bir teknik direktörün felsefesini sahaya yansıtması lazım eğer bir teknik direktör felsefesini sahaya yansıtmıyorsa demek ki o teknik direktör o  takıma bir şey vermemiş olduğunu belirti. 

Dağ, “7 haftadır Şanlıurfaspor’u çalıştırdığını dile getirerek, “7 haftada 14 puan yaptık. İlk kez üst üste iki maç kazandık. Giderek performansımızı artırıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
Ligte en zor bir deplasmana gittik bu ligde en fazla pas yapan ve en iyi futbol oynayan  bir Ankaraspor’la oynadık bu maçın zor geçeceğini biliyorduk hafta içersinde futbolcularım bu maçtan galip geleceğimizi zaten Buca maçında gösterdiler, hafta içersinde zor bir maç oynamıştık. Buca maçı 1-0 geriden gelmemize rağmen 4-1 gibi o kadar gol kaçırdık biz bu parola ile Ankara’ya gittik, cezalı futbolcularımıza rağmen görev verdiğim futbolcu arkadaşlarımız inanılmaz bir mücadele örneği sergilediler, Ankara gibi güçlü bir takımı sahasında pas yaptırmadan, onları oynatmadan güzel bir futbol oynayıp 2-0 net bir skorla sahadan ayrılmamız ve bir o kadar da gol kaçırmamız bu bizi ileriye daha da ümitle bakmamıza sebep oldu. Bu haftayı pay geçiriyoruz haftaya burada Adanaspor’la oynayacağız   kalan son üç maçımızda bütün bu ciddiyetle devam edeceğiz ve lige en iyi şekilde noktalamaya çalışacağız bu zor görevde bana inanan beni bu göreve getiren kulüp başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. 

Şanlıurfaspor aynı Şanlıurfaspor takım aynı takım ne oldu da takım bir den şahlandı?
 
Dağ” Ben geldiğimde 30 puanımız vardı kümeye düşme potasındaki takımlarla aramızda 4 puan vardı ve iki  gün sonra zor bir Adanademirspor maçı oynayacaktık o maçta büyük bir kenetlenme vardı. Gerek yönetim kurulumuz gerek futbolcularımız ve gerek taraftarlar inanılmaz bir inanç vardı sahada o galibiyetle zaten bir çıkış yakaladık o gün bu takımın daha iyi bir geleceğini olacağının sinyali verilmişti. Bu başarı sadece benim değil yönetim ve taraftarlarında burada katkısı var. Ben futbolculardan aynı ciddiyeti ve sadece sahada koşmalarını var olan güçlerini göstermeleri sadece bunu istiyorum siz koştunuz mu onlarda sizin gibi olur bir teknik direktörün felsefesini sahaya yansıtması lazım eğer bir teknik direktör felsefesini sahaya yansıtmıyorsa demek ki o teknik direktör o  takıma bir şey vermemiştir. Ben hırslı biriyim ve hücumu seven bir insanım futbolun olmasa olmazı goldür bende futbolcularıma bunu aşıladım kalan 3 maçımızı kazanıp ligi iyi bir yerde kapatmak istiyorumz.”dedi.

 


sanlıurfaspor hocası dağ değerlendirme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49