Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Bayram Telaşı Çarşıyı Sardı
Yaklaşan kurban bayramıyla birlikte çocukları yeni kıyafetlerin heyecanı sararken, aileleri ekonomik düşünceler sardı. Her bütçeye göre alışverişin yapıldığı  Yıldız Meydanında vatandaşlar fiyatlardan memnun gibi gözükse de esnaf durumdan şikayetçi.
VATANDAŞTA PARA YOK
 “Eski bayramlar yok, günlerce süren alışveriş telaşı yok, vatandaşlarda para yok  fiyatlar ucuz ama alışveriş yapan aileler az. Çocuklar olmasa bayramı anlayamayacağız, onların gözlerinde ki  parıltı yeni kıyafetlerin alınması heyecanı ister istemez ailelerini alışverişe yönlendiriyor. Eskiden bayramlarda yemek yemeye bile vaktimiz olmazdı, hele yıldız meydanında yere iğne atsan düşmezdi bide dön şimdiye bak” Dediler.
VATANDAŞ FİYATLARDAN MEMNUN
Vatandaşlar, ‘Geçtiğimiz yıllarda ki kadar olmasa da çocuklara birşeyler almak için çarşı Pazar geziyoruz. Fiyatlar ceplerimizi yakmayacak cinsten. Mağazalara girip alışveriş yapmayı bırak önünden bile geçemiyoruz. Herkesin bir bütçesi var, bizim bütçemiz ise her yıl olduğu gibi yine Yıldız Meydanından alışveriş yapmaya yetiyor. Elimizden geldiği kadar çocuklarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz, bayram çocuklar sevinince bayram oluyor.’ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49