Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

1461 Trabzonspor 1-0 Şanlıurfaspor
 Akçaabat Fatih Stadı’nda oynanan karşılaşmada, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 28. dakikada Mehmet Kuruoğlu kaydetti. Şanlıurfaspor’dan Sercan Özçelik, 61. dakikada gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kaleci Atacan yaptığı başarılı kurtarışlarla farkın açılmasını önledi. Teknik Direktör Bahri Kaya oynanan oyundan çok yenilgiyi Hakeme bağladı.
Trabzon’da maçın ardından..
PTT 1. Lig’de 1-0 sona eren 1461 Trabzon-Şanlıurfaspor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu..
Akçay, Şanlıurfaspor’u kendi sahalarında yenerek 3 puan almalarının ligde bulundukları sıralama açısından büyük bir önem taşıdığını belirterek, ’’Ülkemizde güçlü bir rakibe karşı oynanan maçtan sonraki karşılaşmanın çok zor olduğu anlayışı vardır. Bu anlayışı bozduğumuz için de önemli bir maç oldu. 41 puana ulaşmak ve adımlarımızı hızlandırmak bu maçtan sonra en büyük kazancımız oldu’’ diye konuştu.
Şampiyon olmayı arzu ettiklerini ve takımın her maça bu doğrultuda çıktığını anlatan Akçay, ’’Biz sadece şampiyonluğu kazanıp böyle bir heyecanı toplumumuza tattırabilirsek kendi adımıza mutlu olacağız. Bütün gayretimiz bu yöndedir’’ ifadelerini kullandı.
 
-Şanlıurfaspor cephesi-
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise 1461 Trabzon’un ligde güçlü bir kadrosu bulunduğunu ifade ederek, ’’Herkesin takdir ettiği ve başarılı bulduğu bir takımla mücadele ettik. Gerek 11 kişi olduğumuz dönemde gerekse 10 kişi oynadığımız dönemde hiç de altta kalmayacak bir oyun oynadık. Atak bir oyun oynayarak ve üstelik pozisyon da bularak karşılaşmadan mağlup ayrılmak üzücü oldu. Sezon başından beri yaşadığımız korner sıkıntısını maalesef bu maçta da yaşadık’’ değerlendirmesinde bulundu.
 
Takımının verdiği mücadeleden memnun olduğunu vurgulayan Kaya, ’’Her şeye rağmen oyunu çevirme ve kazanma adına verilen mücadelemiz memnuniyet verici’’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49