Şanlıurfa spor iç transferde 5 oyuncu ile anlaşma yaptıktın sonra merakla beklenen teknik direktör sorununu da çözdü son iki sezonda Gümüşhanespor ve Kastamonuspor’ı çalıştıran Ahmet Yıldırım ile 1 yıllık anlaşma sağlandı. Futbolculuk döneminde büyük takımlarda oynayan Ahmet yıldırım teknik direktörlük döneminde de mütevazi bir kadro kurup en kötü Play - Off oynatan bir hocadır. Taraftarlarımız hoca konusunda ikiye bölünmüş durumda beğenen de var beğenmeyende var sahsım spor yazarı olarak yönetimin karanına saygı duymak gerekiyor.

Maddi konuda yönetimin sponsorluk anlaşmaları konusunda 4-5 tane firma ile görüşmeleri devam etmekte umarım iyi bir paraya sponsorluk yapılıp Şanlıurfaspor iyi bir gelir kazanmış oluruz.

Transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı şu anda dış transferde bir gelişme yok ama yönetimin önünde 15 milyon(Trilyon) gibi ciddi bir rakam var Transfer tahtası bu yüzden kapalı umarım bu ay sonuna kadar öncelikle yabancı oyuncular ile anlaşma sağlanması gerekiyor. FİFA nın yaptırılmarı çok daha katı puan silme cezaları ile başlıyor ilk etap da -6 puan daha sonra ödeme olana kadar artarak puan silme cezaları artıyor umarım biran önce bu sorunda ortadan kalkar.

Dün tesislerde teknik direktör imza töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün tesislerde olması güzeldi Başkanın tesislerde olması taraftarı biraz heyecanladırdı aday adaylığı süresinde takıma destek vereceği beyanatlarından sonra ilk defa tesise gitmesi Şanlıurfaspor için olumlu diye düşünüyorum.

Şehrin mülkü abirleri maddi ve manevi takımın yanında olması gerekiyor umarım herşey Şanlıurfaspor için güzel olacaktır.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49